Om Diskretudlejning

Diskretudlejning.dk er stedet hvor du kan oprette en annonce, hvis dit ærinde er et af følgende formål med din profil:

  1. Jeg tilbyder at udleje eller udlåne stedet, hvor I kan mødes.
  2. Jeg ønsker at leje eller låne stedet, hvor vi kan mødes.
  3. Jeg ønsker at leje eller låne stedet, hvor mine kontakter kan møde mig.
  4. Jeg eller vi tilbyder at udleje eller udlåne stedet, hvor flere kan mødes sammen.
  5. Jeg eller vi ønsker at leje eller låne stedet, hvor vi kan mødes flere sammen.

Tilbuddet er målrettet alle de mennesker, der på hjemmesider for utroskab, søger eller tilbyder en affære, søger eller tilbyder en sugardate, søger eller tilbyder diskrete møder i anden anledning.

Og som mangler stedet, eller et bedre sted end det sted de har, hvor de kan mødes i deres fælles ærinde.

Mangler du eller I således stedet af en eller flere af de nævnte 5 formål, ja så kan du eller I oprette en annonce på Diskretudlejning.dk, hvor I enten efterspørger stedet hvor I kan mødes, eller tilbyder stedet hvor andre kan mødes.

 

Aldersgrænsen på Diskretudlejning.dk er 18 år.

Diskretudlejning.dk har intet at gøre, hverken med udlejning eller udlån, aftalt mellem annoncøren, og dem der kontakter annoncøren, eventuel betaling og vilkår for samme.

Dette aftales privat af mellem annoncøren og dem der kontakter annoncøren, og ansvaret for at overholde gældende dansk lov, påhviler indehaverne personligt af deres profiler på Diskretudlejning.dk

Diskretudlejning.dk forbeholder sig retten til at slette annoncer, enten efter egen vurdering, eller i forbindelse med myndigheds involvering.

Change Pricing Plan

We recommend you check the details of Pricing Plans before changing. Click HereKR.30 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.2514 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & featured listings


Covid 19

Kære annoncører

Diskretudlejning.dk er et koncept, der bringer udlejere og lejere i kontakt med hinanden.

Formålet er at lejere har steder, hvor de kan mødes i diskret anledning.

Den mulighed er vi ikke ene om at formidle, da der findes mange andre platforme for udlejning, hotel som så mange alternativer hertil.

I det omfang at de stadig er i drift.

Vores annoncører er velkomne til at bruge vores koncept, til at etablere leje aftaler, som formålet er med Diskretudlejning.dk

Men vi opfordrer kraftigt til at lejemål under Corona krisen, ikke anvendes i modstrid med de retningslinjer for fysisk kontakt, som for nuværende er gældende.

Krisen kan være en god anledning til at forberede sig på, at restriktionerne bliver ophævet igen, eksempelvis at have lejemål klar til brug når krisen afblæses.

Læs her:

Coronasmitte.dk

https://politi.dk/corona/

Venlig hilsen

– vær ansvarlig som udlejer og lejer – tak

Diskretudlejning.dk